vereniging pagina's voor leden AU COURANT nieuws ephemera verdere informatie
  • Vier keer per jaar, steevast op een zaterdagochtend, wordt een ruilbeurs voor historische publicaties gehouden in Voorthuizen (ten noorden van Barneveld, in Gelderland). Deze beurs is een gezamenlijk initiatief van de Documentatiegroep '40-'45 en de VKTV. Adres: zalencentrum 't Trefpunt, Roelenengweg 25, 3781 BA Voorthuizen.

Op deze verzamelaarsbeurzen biedt aan de leden van de VKTV de gelegenheid om kranten en andere publicaties die u aan andere geïnteresseerden wilt aanbieden, te verkopen/te ruilen in de stand van de VKTV (of in een eigen stand). Tafels kunt u reserveren via het secretariaat van de VKTV of direct bij Andries Petersen (e-mail: beurs@documentatiegroep40-45.nl). VKTV-leden die op deze beurzen een tafel huren, krijgen dit geringe tafelhuurbedrag terug van de penningmeester van de VKTV.
De toegang is open voor iedereen tegen een toegangsprijs van € 2,50, maar leden van de VKTV (en ook leden van de Documentatiegroep '40-'45) betalen slechts € 1,40 om binnen te komen. De aanvang is om 9.00 uur; einde circa 12.30 uur.

Voor de komende periode staan de VKTV-beurzen in Voorthuizen gepland op onderstaande zaterdagochtenden:
zaterdagochtend 27 oktober 2018